Welcome to the WWII Forums! Log in or Sign up to interact with the community.

problems uploading pics

Discussion in 'Photo Gallery Support' started by QOTD, Oct 1, 2011.

  1. QOTD

    QOTD Member

    Joined:
    Feb 26, 2009
    Messages:
    131
    Likes Received:
    6
    Is anyone else today having trooubles uploading pics?
     
  2. reneblacky

    reneblacky Member

    Joined:
    Sep 28, 2011
    Messages:
    37
    Likes Received:
    5
    Hey Mate
    I had no probs at 1405 AEDT
     
  3. theblackalchemist

    theblackalchemist Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    294
    Likes Received:
    27
    more details as to ,

    where are you experiencing the problem (which step)
    are you recieving any error messages?
    which browser are you using?

    Regards,
    TBA
     
  4. scipio

    scipio Member

    Joined:
    Jul 8, 2011
    Messages:
    652
    Likes Received:
    121
    http://i1105.photobucket.com/albums/h354/HFGEL/MunichSoviets.png

    I am having problems too.

    Started about 4 days ago and when I try to upload an image - eg image, as shown in the link above, all I get is the message "URL invalid". Tried various combinations but nothing works.

    Clearly it is not, as the link would not work otherwise.
     
  5. QOTD

    QOTD Member

    Joined:
    Feb 26, 2009
    Messages:
    131
    Likes Received:
    6
    I browse for a Pic, hit upload, starts uploading and comes up with....cannot upload....

    Im using internet explorer 7, just tried again, and still wont load pics
     
  6. reneblacky

    reneblacky Member

    Joined:
    Sep 28, 2011
    Messages:
    37
    Likes Received:
    5
    what size are your pics? they maybe too large? I've also discovered that you can upload only 5 at a time, which is a shame + I'm not sure as yet, but we may have a limit on how many shots we can post here?
     
  7. reneblacky

    reneblacky Member

    Joined:
    Sep 28, 2011
    Messages:
    37
    Likes Received:
    5
    Here's how I do it
    1 add files
    2 select files
    then pick from your location
    And hey aren't I great with the paint progamme --- NOT :D
     

    Attached Files:

  8. QOTD

    QOTD Member

    Joined:
    Feb 26, 2009
    Messages:
    131
    Likes Received:
    6
    Yeh tried again last night with no joy.....I tried your method too, but no luck.....maybe the pics are too largr
     
  9. Radar4077

    Radar4077 Member

    Joined:
    Mar 3, 2010
    Messages:
    821
    Likes Received:
    45
    I'm not having this problem. When you click that little image icon, and when this window comes up, hit 'Basic Uploader'. When you select your file and hit 'upload file(s)', the picture will be in the post editor automatically. It may take a while for it to appear though depending on the size/resolution. This is what I do, and I find this to be the easiest/fastest way to do it.

    Hope this helps,
    Radar
    ~~~

    View attachment 14525


    by the way, do not mind the attachment below. I messed up in MS Paint and forgot to shave off part of the picture I didn't need, and I don't know how to remove attachments from posts :p
     

    Attached Files:

  10. scipio

    scipio Member

    Joined:
    Jul 8, 2011
    Messages:
    652
    Likes Received:
    121
    Amazingly just tried again and now it works!!!!
     
  11. QOTD

    QOTD Member

    Joined:
    Feb 26, 2009
    Messages:
    131
    Likes Received:
    6
    Yeh I think the pics I had were too big
     

Share This Page